Četvrtak, 02 Ožujak 2023 11:29

Fragmenti odrastanja na Sceni Rogoz varaždinskoga HNK-a

Na Sceni Rogoz varaždinskoga HNK-a održati program pod nazivom “Fragmenti odrastanja vol. 4.”, a u goste dolaze mlade ženske snage Nika Turković, Severina Lajtman i Marta Divjak.

U skladu s nadolazećim Danom žena, za varaždinski susret kao gošće su odabrane mlade i jake ženske snage: pjevačica Nika Turković, novinarka i aktivistica Marta Divjak i studentica Severina Lajtman.

Gošće će sudionicima govoriti o svojem iskustvu odrastanja, dočaravajući fragmente svoje adolescencije kroz prizmu aktivnosti kojima se bave. Cilj je da njihove priče budu poticajne i ohrabrujuće za mlade koji će posjetiti ovo događanje te da otvore nove teme za razgovore tijekom varaždinskog susreta.

Kao i do sada, događanje će moderirati glumac Adrian Pezdirc, dok će se cijeli događaj odvijati uz stručnu podršku PUKOTINE tima psihoterapeuta – Dušanke Kosanović, Josipe Mihić, Martine Ferić. Za sve zainteresirane, sudjelovanje u ovom događanju koje će se održati u subotu, 4. ožujka 2023. u 11 sati na Sceni Rogoz u HNK Varaždin je besplatno. Događanje će se moći pratiti i online na Facebook stranici projekta PUKOTINE

Izvor: https://www.varazdinske-vijesti.hr/