ELEKTRO SKUTER

8.699,00 kn

Motor bez četkica snage je 2500W, razvija maksimalnu brzinu od 45 km/h te je u mogućnosti savladati uspon od čak 20% ovisno o težini vozača.

Baterije su napona 60V, kapaciteta 20Ah, cijenom povoljne i dostupne na našem tržištu. Domet s jednim punjenjem je između 30 i 60km, ovisno o težini vozača, konfiguraciji terena te vremenskim prilikama. Vrijeme punjenja skroz prazne baterije je 5- 6 sati. Preporuka proizvođača je da se u hladnijem periodu godine, kada se vozilo manje koristi, baterije pune jednom u dva mjeseca. Nosivost električnog skutera je 150 kilograma, a masa samog skutera je oko 8o kilograma.

Vozilo se ne preporuča voziti po lošim vremenskim prilikama kao što su kiša, visoke i niske temeprature, led i slično radi mogućnosti ostećenja baterije i/ili pogonskog sklopa.

U cijenu električnog skutera uračunat je praktični stražnji kofer u koji se može pohraniti kaciga standardne veličine i homologacija.

Kupi rezervaciju

01

Unesi svoje podatke o računu / dostavi

Rezervacija nije obavezujuća i vrijedi 7 dana od slanja potvrde.
02

Provjerite mail

Na mail će Vam stići potvrda narudžbe s podacima za plaćanje. Rezervacija se uplaćuje u iznosu od 10% od cijene proizvoda.
03

Dostava / preuzimanje pošiljke

Nakon primitka uplate na mail Vam šaljemo potvrdu o preuzimanju / dostavi pošiljke. Ostatak cijene proizvoda plaćate prilikom preuzimanja robe.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.