Četvrtak, 18 Siječanj 2024 11:11

21. siječnja 6. Županijska razglednica u Ludbregu

U organizaciji Zajednice kulturno umjetničkih udruga Varaždinske županije i Kulturno umjetničkog društva “Ana Ošpuh” iz Ludbrega u nedjelju 21. siječnja će se u ludbreškom Centru za kulturu i informiranje “Dragutin Novak” održati 6. Županijska razglednica.

Riječ je o programu kulturno umjetničkog amaterizma u kojem sudjeluju pobjednici županijskih smotri u pojedinim kategorijama tijekom prošle 2023. godine.

Tako će pred publiku među ostalima izaći i Dramska skupina “Komedijaši” Kulturno umjetničke udruge “Stažnjevec”, Tamburaški sastav Kulturno umjetničkog društva “Klaruš” iz Maruševca, KUD Salinovec, Limena glazba DVD-a Bednja, a bit će tu i Tamburaški sastav i ženska vokalna skupina KUD-a “MAK” iz Trnovca, Vokalni sastav “Acapella” KUD-a Zavičaj iz Sračinca, Ženski vokalni sastav “Pajdašice” KUD-a Ana Ošpuh iz Ludbrega te Varaždinski folklorni ansambl.

Program u Centru za kulturu u Ludbregu počinje u nedjelju 21. siječnja 2024. godine s početkom u 17 sati uz besplatan ulaz za sve zainteresirane, a pokrovitelji programa su Varaždinska županija i Grad Ludbreg.