Utorak, 12 Prosinac 2023 09:15

Advent u Zelendvoru

Advent u Zelendvoru održat će se 15. i 16. prosinca. Druženje i program održat će se u petak i subotu, 15. i 16. prosinca, a ove godine posjetitelje očekuje puno zanimljivosti. Tako će Djed Mraz na kočiji punoj bombona razveseliti mališane prije negoli se smjesti u svoju kuću. 

U subotu slijedi nastup Dječjeg vrtića Bambi i dolazak Moto mrazova MK Sjeverozapad sa slatkišima. Nakon njih na pozornici će svoj dio programa izvesti učenici Osnovne škole Petrijanec.

I nastavak programa bit će u glazbenom tonu pa će na pozornicu tako doći i ŽSV Sv. Juraja Maruševec te zbor odraslih Sv. Juraj Maruševec. Naravno, i domaći KUD Petrijanec predstavit će se s tamburaškom sekcijom i vokalnom skupinom ŽSV Erato, a nakon njih slijedi nastup Viničkih tamburaša te nastup glazbenog sastava Faringaši.

Očekuje vas i bogata ponuda božićnih delicija: fritule, kuhano vino, vrući čaj, palačinke, hot dog, kuhane kobasice, domaći kolači te sajam OPG-ova i obrtnika, dok će lovci Lovačkog društva "Šljuka" Petrijanec besplatno dijeliti gulaš, a ribiči iz SRU Općine Petrijanec besplatno će dijeliti papaline.

Za najmlađe će zasigurno prava atrakcija biti oslikavanje lica i izrada frizurica sprejevima. 

Izvor: https://varazdinske-vijesti.hr/