Subota, 10 Prosinac 2022 10:21

Božićni humanitarni turnir u Varaždinu

srijedu 14. prosinca u 19 sati održava se humanitarni turnir u organizaciji varaždinskog tima udruge eSTUDENT i lokalne zajednice grada Varaždina. U noćnom baru Barfly sve sudionike čeka topla atmosfera i druženje koje će istovremeno pomoći udruzi Uz tebe sam koja podržava djecu, mlade, roditelje i osobe s različitim teškoćama u razvoju.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti preko forme ili QR koda koji se nalazi na plakatima i digitalnim letcima, a prijave se zaprimaju do 13. prosinca u ponoć. Ovogodišnja kotizacija je 25 kuna po igraču ili 50 kuna po paru, a sva prikupljena novčana sredstva doniraju se udruzi. Igrat će se tradicionalne igre ovog projekta - bela i pikado.

Cilj turnira je promicanje humanosti u božićnom duhu kroz zabavu za sve sudionike, stoga svi koji žele mogu donirati i više od iznosa potrebnog za kotizaciju. Tri najbolja tima u beli i pikadu čekaju vrijedne nagrade, a za sve sudionike je osigurana promotivna cijena pića.

Za više informacija o događaju i eSTUDENT-u posjetite naš webFacebook stranicu, Instagram i LinkedIn profil, a možete se pretplatiti i na eSTUDENT newsletter.