Ponedjeljak, 28 Veljača 2022 11:29

Gostovanje kultne zagrebačke brijačnice Gospon Fulir

Varaždinski plac ove godine otvara sezonu manifestacija gostovanjem kultne zagrebačke brijačnice Gospon Fulir, a posjetiteljima daruje besplatno uređivanje brade i brkova.

Gradska tržnica ove godine uz Dan žena pripremila nešto novo i posebno. Na poklon gospodi koja posjete plac u subotu, 5. ožujka od 8.30 do 11.00 sati daruje besplatno brijanje i uređivanje brade i brkova, i to od strane vrhunskih profesionalaca. A za one koji se pitaju što od toga imaju žene, jasno je: idealan dar – svog muškarca u nikad uređenijem izdanju.

Da bi bradati i brkati sugrađani na placu dobili što bolju uslugu, pobrinut će se vrhunski majstori iz zagrebačke brijačnice Gospon Fulir. Lik šarmantnog i vragolastog Zagrepčanina iz kultnog filma 'Tko pjeva zlo ne misli', idealno opisuje ovu zagrebačku brijačnicu čija je misija oživjeti duh starih brijačnica, te vratiti kulturu uređivanja i njege gospode kao nekoć, sredinom prošlog stoljeća.

Iz Gradske tržnice pozivaju stoga sve muškarce ponosne na svoju bradu i brk da se u subotu prepuste vještim rukama profesionalaca, ali da svakako dođu u pratnji svojih ljepših polovica. Osim uljepšanog muškarca, žene će na poklon od Gradske tržnice dobiti i mali znak pažnje.