Atlantis 2: Najelitniji hotel na svijetu otvara se 2020.

Ovaj megaprojekt košta 1.4 milijardi dolara, a osim resorta imat će i ekskluzivne rezidencije na prodaju
Hotel Atlantis, smješten na umjetnom otoku Palm Jumeirah u Dubaiju je od svog otvaranja 2008. godine bio sinonim za bogatsvo. Već na otvaranju postao je magnet za slavne i bogate, koje je Atlantis privukao svojim brojnim atrakcijama, ali prije svega najspektakularnijim hotelskim sobama u Emiratima.

No, novi projekt, Atlantis 2, mogao bi debelo 'prešišati' original. Atlantis 2 bi trebao biti gotov do kraja 2020. godine, a ovaj megaprojekt će Dubai platiti 1.4 milijarde dolara. Gradi ga grupacija Kerzner, koja je napravila prvi Atlantis, a inače su specijalizirani za izgradnju luksuznih resorta po cijelom svijetu.

Atlantis 2 će biti smješten tik do mora na Palm Jumeirahu i prostirat će se na 63 hektara. Dizajn hotela je veličanstven, a dominira "spa-most" koji spaja dva tornja. Gostima će na raspolaganju biti privatni infinity bazeni, za njih će kuhati slavni kuhari kao što su Heston Blumenthal i Jose Andres, a u Dubaiju ga najavljaju kao novu generaciju superluksuza. Kompleks se počeo graditi 2014. godine, a dva tornja imaju različitu namjenu. Jedan je resort, a u drugom će se nalaziti rezidencije, koje su namijenjene za prodaju. Spa-most kojim su spojena dva tornja, puni su bazena, loungea, te 'oazama' za vježbanje i opuštanje.

oranj koji se odnosi na resort imat će 795 soba i apartmana na 43 kata, kao i privatne klubove, restorane i barove. U rezidencijalnom dijelu bit će 231 apartman koji će imati od dvije do pet soba, a najmanje početna cijena je dva milijuna dolara. Sve rezidencije imaju vrt s terasom i infinity bazen, a stanari će imati i privatnu plažu.

Izvora: https://www.express.hr

 

bannerKUVNovi
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction