Otok klanova koji su vidjeli budućnost

Rung-Nok klan koji simboliziraju vile dizajnirane u obliku ptičjih gnijezda razlikovao se od ostalih naglašenom kreativnošću, a okupljao je umjetnike, glazbenike, astrologe, filozofe i pjesnike.

Zbog povoljnih cijena smještaja i hrane, kao i ludih noćnih provoda Tajland je jedna od destinacija koje se turisti ne mogu zasititi. Ovisno o željama svatko može pronaći smještaj po svojem džepu, a luksuznog smještaja na Tajlandu ne nedostaje. Jedna od omiljenih romantičnih destinacija je Keemala ekološki rezort na Phuketu s raznovrsnim mogućnostima smještaja.

Oslanjajući se na povijest i tradiciju, Keemala se diznajnom nadahnula lokalnim klanovima koji su se razlikovali uvjerenjima i filozofijama poimanja svijeta.

Tako je We-Ha, ili nebeski klan okupljao astrologe, iscjelitelje liječnike i izumitelje koji su gradili povišene domove kako bi bili slobodniji i kreativniji. Sedam vila odražavaju dizajnom njihovu filozofiju.

Prostrane vile na dva kata imaju spavaću sobu, veliki dnevni boravak, blagovaonicu i nestvarno lijepu kupaonicu, kao i bazen s pogledom na prašumu. A s vanjskim dijelom površina svake vile je 169 m².

Rung-Nok klan koji simboliziraju vile dizajnirane u obliku ptičjih gnijezda razlikovao se od ostalih naglašenom kreativnošću, a okupljao je umjetnike, glazbenike, astrologe, filozofe i pjesnike.

Vjerovali su da se budućnost može predvidjeti iz noćnog neba, a kupali su se na mjesečini kako bi njihove duše živjele vječno. Vile nude pogled na more, prašumu i odmaralište te uključuju prostranu kupaonicu s monsunskim tušem i samostojeću kadu s čarobnim pogledom. Prostire se na 185m², uključujući bazen i vanjsku terasu za sunčanje. Ovisno o vili, cijene smještaja kreću se od oko 3500 kuna.

Izvor: https://punkufer.dnevnik.hr

 

bannerKUVNovi
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction