Pobjegla im papiga: Vratila se kad su joj pustili snimku glasa brata

Odbjeglu papigu vratili su kući nakon što su je njeni vlasnici namamili iz šume puštajući joj snimku njenog brata blizanca. Vlasnica Michelle Chubb (32) iz Devona u Velikoj Britaniji rekla je da su ona i njeno troje djece bili očajni kada je njihova šestomjesečna papiga Kobasica odletjela.

Nakon bezuspješne dvodnevne potrage Michelle je mobitelom snimila glasanje papiginog brata blizanca Chica, koji živi kod obiteljske prijateljice.

Snimku su pustili u obližnjem parku. Začuvši brata, Kobasica je počela odgovarati. Zatim je s jednog stabla doletjela do njih.

- Zaista ne znam kako je preživjela po ovako hladnom vremenu - rekla je Michelle i dodala kako nisu mislili da će Kobasicu zaista naći.

- Osjećamo se kao da smo dobili na lutriji. Ona je dio obitelji. teško je uopće i zamisliti koliko je volimo i koliko smo sretni što smo je našli - kazala je vlasnica i kazala kako papiga svaku večer dolazi u sobu Michellinih kćeri.

- Kćerima August i Lexi poželi laku noć. Svakog gosta u našoj kući Kobasica dočeka i pozdravlja. Još ne zna govoriti, ali ispušta zvukove koji zvuče kao 'volim te' - kazala je Michelle.

Izvor: 24sata.hr

 

bannerKUVNovi
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction