Nakon šest tjedana shvatio da je milijunaš

Britanac Andrew Clark (51) osvojio je 76 milijuna funti (oko 625,4 milijuna kuna) na lotu, no kaže da je umalo ostao bez tog zgoditka. Andrew je uplatio listić, ostavio ga u svojem kombiju i zaboravio na njega. Listić je u kombiju bio čak šest tjedana.

- Moja djevojka Trisha Fairhurst (51) me stalno gnjavila da ga provjerim - priznaje Andrew. Nakon što je saznao da je dobio milijune kupio je kuću i dva vozila. Kaže da će novac dijeliti s 20-ak članova svoje obitelji.

Trisha ima kćer s posebnim potrebama i ona će sada imati baš sve što joj treba. Ja imam troje djece i troje unučadi pa će novac svakako dobro doći. Osim toga planiram otići u prijevremenu mirovinu - kaže Andrew.

Vjenčanje s Trishom koju je upoznao na internetu, zasad ne planira. Ispričao je i kako je izgledao trenutak kada je shvatio da je dobio na lotu.

- Bilo je oko 20 sati i gledali smo televiziju. Moja nećakinja Louise me podsjetila da bi mogao otići u kombi i pogledati listiće. Otišao sam do kombija i izvukao cijeli bunt. Pogledao sam sve listiće i shvatio da sam osvojio 76 milijuna. Nazvao sam Trishu, ali mi nije vjerovala - kaže Andrew.

Dodaje da je Trisha odlučila da će i dalje raditi jer ne želi biti samo kod kuće, piše Daily Mail.

Izvor: https://www.24sata.hr

 

bannerKUVNovi
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction