Liga prvaka GSD Arena Varaždin

Pred Starrom su dva susreta 3. i 4. kola Lige prvaka. Prvi će se igrati danas u petak, 25. listopada, u njemačkom hramu stolnog tenisa u Dusseldorfu gdje će odmjeriti snage s najboljim europskim klubom svih vremena Borussijom, a uzvrat će se igrati u srijedu 30. listopada u varaždinskoj Areni,

Početak oba susreta je u 19 sati, uz besplatan ulaz za varaždinske posjetitelje. Za STK Starr će uz standardnu postavu domaćih igrača Leona Šanteka, Darija Kraljića i Ronalda Ređepa nastupiti vrhunski igrači kineskog i tajlandskog porijekla Liang Qui, Tan Ruiwu i Sun Chia Hung, te Slovenac Ludvik Peršolja, dok za njemački klub igra jedan od najboljih stolnotenisača svih vremena i višestruki europski i svjetski pojedinačni i ekipni prvak Timo Boll.

Starr se ove sezone natječe u najelitnijem rangu europskoga stolnoteniskog natjecanja, a u dosadašnja susreta skupine D je tijesno izgubio od francuskog Hennebonta te portugalskog Sportinga.

Poslije meča u srijedu je planirano zajedničko druženje i fotografiranje VIP salonu povodom obilježavanja 10. obljetnice STK Starra, u sklopu čega će se održati i svečanost potpisivanja Ugovora o organizaciji Europskog Prvenstva U-21 u stolnom tenisu, koje će od 3. do 8. ožujka 2020. biti održano u Varaždinu.

 

bannerKUVNovi
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction