Obitelj Petek u Zadru i na otoku Silbi osvojila šest medalja u sklopu Dalmatinskog kupa

U subotu, 6. srpnja, u Zadru je održan plivački maraton u sklopu natjecanja Dalmatinskog kupa. Održane su utrke na 1000 m i 3000 m, uz sudjelovanje plivača iz cijele Hrvatske. U utrci na 1000 m nastupili su i plivači iz PK Varaždin i postigli odlične rezultate.

U kategoriji odraslih, Ninoslav Petek osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju. Sin Nino Petek je, u kategoriji do 16 godina, doplivao do srebrne medalje, a njegova sestra Mia Petek je u istoj kategoriji kod djevojčica, također došla do medalje srebrnog sjaja.

Dan kasnije kada je na otoku Silbi održan nastavak Dalmatinskog kupa u čijem je sastavu bila utrka na 1000 m i 3000 m koja je ujedno bila i Prvenstvo Hrvatske za kadete i veterane. Zbog vremenskih uvjeta i visokih valova, dio plivača je odustao, ali najhrabrijih su krenuli.

U utrci na 1000 m sudjelovali su plivači PK Varaždin i ponovili odlične rezultate. U kategoriji odraslih, Ninoslav Petek osvojio je zlatnu medalju, a Nino Petek i Mia Petek u kategoriji do 15 godina osvojili su srebrne medalje.

Izvor: https://www.varazdinske-vijesti.hr/

 

bannerKUVNovi
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction