Ivan Nevistić i Ivan Miličević i u Prvoj će ligi biti igrači NK Varaždina

I dok su igrači novog hrvatskog prvoligaša momčadi Varaždina na zasluženom odmoru uprava kluba na čelu s predsjednikom Stjepanom Cvekom radi na slaganju igračke križaljke za novu sezonu. I predsjednik klub i trener momčadi Branko Karačić složni su da klub treba dovesti šest kvalitetnih pojačanja da bi momčad bila konkurenta za natjecanje u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi predstojeće sezone, koja počinje 19. srpnja.

Varaždinski je je klub za sada dogovorio nastavak suradnje s vratarem Ivanom Nevistićem, golmanom koji ima ugovor s Rijekom, a koji je bio jedna od važnih karika u proljetnom dijelu prvenstva i borbi za plasman u najeltiniji rang hrvatskog klupskog nogometa, te s lijevim bočnim igračem Ivanom Miličevićem, koji je u proljetnom dijelu sezone pružio dobre igre u varaždinskom sastavu kao igrač na posudbi iz zagrebačke Lokomotive.

Pripreme nogometaša Varaždina za prvu prvoligašku sezonu počet će 17. lipnja, a planirano je da od 24. lipnja momčad tjedan dana trenirati izvan Varaždina.

Izvor: https://www.varazdinske-vijesti.hr

 

bannerKUVNovi
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction