Maks Kostić Ferček državni prvak u parovima, Stjepan Ivanek do finala Zagi kupa

Član i najuspješniji natjecatelj TK Varaždina 1181, Maks Kostić Ferček, osvojio je titulu državnog prvaka u paru s Patrikom Stepanićom (HTK Zagreb) na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske do 18 godina u Zadru, dok je njegov mlađi klupski kolega Stjepan Ivanek izborio finale Babolat Zagi kupa do 14 godina u Zagrebu.

Na putu do titule prvaka Hrvatske stigli su pobjedama redom protiv Ivana Karla Bana i Doriana Škreba 7:6 i 6:2 u četvrtfinalnom dvoboju, u polufinalnom dvoboju protiv Marka Galića i Mile Matića 6:4 i 6:2, a u vrlo napetoj završnici u finalu su bili bolji od para Nikole Bašića i Tina Dizdarevića sa 6:4, 1:6 i 10/7. U pojedinačnoj konkurenciji je stigao do četvrtfinala, ali ga je tamo zaustavio njegov par Patrik Stepanić s 3:6, 7:6 i 2:6.

Ivanek je bio treći nositelj na turniru, a do finala je stigao pobjedom nad Maxom Ivanom Horvatićem 6:3 i 6:2 u drugom kolu, Viktorom Bobanom 6:1 i 6:3 u četvrtfinalu, u polufinalu je bio bolji od Andreja Dominića 6:4 i 7:5, dok je u finalu bolji od Ivaneka bio prvi nositelj Dorian Vasung sa 6:1 i 7:5. Na turniru je nastupio i Borna Jagetić, ali je zaustavlje već u drugom kolu.

Izvor: varazdinske-vijesti.hr

 

bannerKUVNovi
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction