Ulovi i pusti

Sportski ribolov na rijekama, jezerima i moru u Hrvatskoj te na interesantnim destinacijama u svijetu s naglaskom na očuvanje okoliša uz moto "Ulovi & pusti" tematski je okvir ovog bloga.

Praznovjerje i sreća

Praznovjerje i sreća

Za dobru ribičiju odnosno za dobar ulov treba se poklopiti dosta faktora. Dobar ulov ovisi o dobu dana kada lovimo ribu, o tome da li ima vjetra, kakav je atmosferski tlak, temperatura zraka, temperatura vode ... Zatim je važan izbor mamaca na koji lovimo ribu, pribor koji koristimo itd.

Šaran na vrbi

Šaran na vrbi

Iako je do početka sezona ribolova na šarane još desetak dana, kao uvod u šaranski ribolov jedna istinita ribička priča (sve ribičke priče su istinice ...).

Velike štuke i trakošćanska tabla

Velike štuke i trakošćanska tabla

Biti ili ne biti, pitanje je sad ! Biti, naravno (kažem biti ne piti a pogotovo ne piti i voziti pa makar i na ribičiju).

Ameri i velike štuke

Ameri i velike štuke

Kao što smo rekli u prošloj priči, početkom travnja odnosno neposredno nakon mrijesta, štuka je gladna i sve svoje predatorske sposobnosti upotrebljava kako bi strpala što konkretniji plijen u svoja krokodilska usta.

Prvi april, Henrik IV i štuke

Prvi april, Henrik IV i štuke

Danas je prvi travanj (prije se to reklo: prvi april, pa kako Vam drago ...) No, bilo kako bilo, u cijelom svijetu na taj dan ljudi smišljaju svakakve šale, smicalice, manje i više bezazlena podmetanja i slično.

Sveti Patrik

Sveti Patrik

17.03. svi su Irci u svojoj domovini, ali i diljem svijeta proslavili svoj veliki blagdan-Dan Svetog Patrika. Na taj dan Irci se zabavljaju (najviše u svojim pubovima), plešu, pjevaju i pripremaju svoja tradicionalna jela. Uz neizostavni irski simbol – list djeteline.

bannerKUVNovi
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction