Valceri, polke i druge špelancije: novogodišnji koncert Tamburaškog orkestra HRT-a

Srijeda, 1. siječnja 2020. u 18.30
Hrvatsko narodno kazalište u Varaždinu

Sedamnaestim novogodišnjim koncertom, Tamburaški orkestar HRT-a tradicionalno će pozdraviti novu, 2020. godinu, i to u Hrvatskome narodnom kazalištu u Varaždinu. Prigodan program domaćih i svjetskih skladatelja u originalnim aranžmanima za tambure, uz mnoge atraktivne vokalne i instrumentalne soliste, obećavaju još jedan sjajan doživljaj!

Svi posjetitelji Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu moći će uživati u djelima Siniše Leopolda, Johanna Straussa, Dubravka Palanovića, Ive Robića, Gorana Karana, Marijana Makara, Dragutina Hruze, Emmericha Kálmána... ali i Louisa Armstronga, Mateja Meštrovića kao i tradicijskim pjesmama u obradama za tamburaški orkestar... Poznati valceri, polke, arije, dueti u već viđenim i ponekim novim suradnjama.

Koncert organiziran u suradnji s Hrvatski narodnim kazalištem u Varaždinu i Koncertnim uredom Varaždin moći će se pratiti u izravnom radijskom i televizijskom prijenosu na HRT-u, a ulaznice se mogu nabaviti na blagajni ili na internetskoj stranici HNK Varaždin.

 

bannerKUVNovi
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction