Kulturni turizam, festivali i njihove veze sa zajednicom

Rotary Club Varaždin 1181 Vas poziva na 8. Rotary Business Forum pod nazivom „Kulturni turizam, festivali i njihove veze sa zajednicom“ koji će se održati u subotu, 05. listopada 2019. godine u Koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu (A. Cesarca 1) s početkom u 11 sati.

Ovaj Rotary Business Forum namijenjen je svim građanima, obrtima, poduzećima, ustanovama te svima koji su zainteresirani za slijedeće teme:
– kulturni turizam, njegov rast i razvoj u RH u odnosu na ostale zemlje
– festivali kao dio kulturnog turizma, ali i kao dio zajednice, odnosno njihov utjecaj na razvoj sredine, turističkih i ostalih gospodarskih potencijala
– uloga i odnos turističkih zajednica i lokalnih vlasti prema festivalima poput Špancirfesta, Varaždinskih baroknih večeri, Adventa u Zagrebu, Ultre u Splitu i ostalih..
– mogućnosti razvoja kulturnog turizma, zapreke i prijetnje razvoju
To su samo neka od pitanja na koje želimo odgovoriti zajedno s našim gostima, predavačima i panelistima.

Ovom, već tradicionalnom 8. Rotary Business Forumu prisustvovati će predstavnici Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, uprava i organizatora festivala „Špancirfest“ i „Varaždinske barokne večeri“ te ostalih događanja vezanih za kulturni turizam.

Odmah nakon završetka službenog dijela, za sve naše goste i sudionike organiziran je ručak u klubu „Europa Media“ koji se nalazi u samoj zgradi HNK u Varaždinu.

NAPOMENA
Uplata kotizacije u iznosu od 200,00 kn (100,00 kn za pratnju), u koju je uključen i ručak, može se izvršiti na IBAN HR56 412400311330 00461 kod Kent banke ili na ulazu u HNK, prije početka samog Foruma.
Molimo da svoj dolazak te eventualnu potrebu za smještajem javite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 03.10.2019. godine, a za sve ostale informacije možete nas kontaktirati na 091/4691-122 (Igor Barlek) te 098/ 284- 054 (Raymond Rojnik).

 

bannerKUVNovi
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction