Proslava Prvog maja na Dravi

Po prvi put proslava će biti organizirana u suradnji JU Gradski bazeni Varaždin i Grada Varaždina, a gradonačelnik Ivan Čehok i Željko Kušter, ravnatelj JU Gradski bazeni Varaždin pozvali su sve građane da se pridruže ovogodišnjoj proslavi. Okupljene će zabavljati Gloria band i Drugi program band, a cjelodnevni program će voditi Lidija Benjak Gotić i Kristijan Petrović.

Gradonačelnik je istaknuo kako će Grad, zajedno sa svim sponzorima, donatorima i onima koji se žele uključiti u ovu proslavu, napraviti priredbu koja je šira od priredaba koje su bile politički obojane.

– Ovo je proslava Prvog maja za sve Varaždince, besplatni prvomajski grah, dobar glazbeni i sportski program, lunapark za one najmlađe i još puno sadržaja. Važno je naglasiti da ovo nije jedina priredba koja će se održavati na bazenima na Dravi već nas očekuje cijeli niz priredaba i koncerata kroz sezonu na ovom prostoru, jer smisao obnove bazena nije bio samo kupanje već da se u svim prilikama taj kompleks i koristi – izjavio je gradonačelnik Čehok.

 

bannerKUVNovi
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction