14.10. Cars & Coffee Varaždin

Nakon niza uspješnih automobilističkih događaja po Europi i svijetu te nakon dva iznimno atraktivna događaja u susjednoj Sloveniji Cars & Coffee po prvi puta stiže u Hrvatsku!

U nedjelju, 14. listopada 2018 super automobili bit će izloženi javnosti u srcu prelijepe barokne prijestolnice Hrvatske – na Kapucinskom trgu u Varaždinu!

Cars & Coffee je vodeći brand za organizaciju automobilističkih događaja koji povezuje vlasnike i kolekcionare suvremenih super automobila i prestižnih old-timer-a. Radi se o jedinstvenom događaju čiji počeci datiraju do 2006. godine, kada se iz SAD-a proširio kao globalni fenomen. Los Angelesu i Chicagu na drugom kraju legendarne Route 66 slijedili su New York, Europa, Oceanija i Saudijska Arabija, a međunarodna mreža se širi iz godine u godinu. Prošle je godine Cars & Coffee po prvi puta predstavljen u susjednoj Sloveniji, a sada se brojnim europskim državama (Italiji, Švicarskoj, Monaku, Portugalu, Njemačkoj, Belgiji, Grčkoj, Norveškoj, Poljskoj, Engleskoj i drugima) pridružuje i Hrvatska!

 

bannerKUVNovi
Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Tomato Green Blue Cyan Pink Purple

Body

Background Color
Text Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction